Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hoe werkt het?

Bij ons kun je een onderhoudsabonnement afsluiten voor het onderhoud aan jouw auto. Samen met ons stel je een abonnement samen waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Wij herinneren je vervolgens aan de afspraken en je krijgt ook nog eens aanvullende korting op een eventuele reparatie.

 • Ieder jaar een uitgebreide jaarbeurt
 • Gratis APK
 • Gratis leenauto
 • 24/7 pechhulp mogelijk
  Zelf samenstellen
  Standaard ieder jaar een uitgebreide jaarbeurt en gratis APK. Eventueel aanvullende modules zoals airco-service. Betaal je onderhoud in maandelijkse termijnen.
  Altijd terecht kunnen
  Zonder afspraak onze werkplaats bezoeken als je ergens hulp bij nodig hebt, we helpen je graag! Met de module pechhulp krijg je ook nog eens 24/7 pechhulp in heel Europa!
  Berichtgeving per e-mail
  Met een abonnement plannen we tevoren de contactmomenten voor jouw auto in zodat je zeker weet dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt op het juiste moment.
  Automatische incasso
  Je betaalt het bedrag voor het onderhoud in je abonnement makkelijk via maandelijkse termijnen.
  Korting op reparaties
  Met een onderhoudsabonnement weet je zeker dat jouw auto ieder jaar uitgebreid onderhoud krijgt en verklein je de kans op problemen aanzienlijk. En 10 procent korting op aanvullende reparaties.

 

 

 

   

Goed en tijdig onderhoud

 

Je bent verzekerd van goed van goed en tijdig onderhoud waardoor je auto in topconditie blijft.

 

 

   

Hulp bij pech onderweg

 

Je kunt bij een abonnement een pechhulp module afsluiten. Zo heb je 24/7 pechhulp onderweg.

 

 

   

Goed voor milieu én beurs

 

Met goed onderhoud aan je auto draag je bij aan een schoner milieu en bespaar je kosten.

 

 

   

Gewoon geregeld

 

Automatische berichtgeving, gespreide betaling en korting op aanvullende onderhoudskosten en reparaties.

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de voordelen van een onderhoudsabonnement

 

Laat hieronder je e-mailadres en kenteken achter en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie voor een abonnement voor jouw auto.

 

 

Met het invullen van je e-mailadres & kenteken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

* = verplicht

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

 

  Wat is de looptijd van het onderhoudsabonnement?
  Je sluit een onderhoudsabonnement in eerste instantie af voor 24 maanden waarna het jaarlijks kan verlengd worden. Opzeggen kan altijd maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Je blijft altijd recht houden op het ingelegde bedrag waarvoor wij onderhoud uitvoeren, echter storten wij geen geld terug.
  Wat kost een onderhoudsabonnement?
  De prijs van een onderhoudsabonnement is afhankelijk het merk en het model van auto, de modules die je selecteert en de kilometers die je rijdt per jaar. Je sluit al een abonnement af vanaf €25,- euro per maand. Als je wil weten wat het onderhoud voor jouw auto kost, kun je hierboven je e-mailadres en kenteken invullen. Dan maken wij een vrijblijvende opgave voor jouw auto op basis van één beurt per jaar.
  Wat is een jaarbeurt?
  We spreken van een jaarbeurt als de auto vanwege het jaarlijks te rijden kilometers maar één keer per jaar in de garage komt. De jaarbeurt vervangt de grote en/of kleine beurt wat betekent dat nagenoeg alle werkzaamheden van de grote beurt worden uitgevoerd en een uitgebreide checklist wordt afgewerkt. Daarbij raadplegen we de door de fabrikant gestelde intervallen en voeren de eventuele werkzaamheden die hierbij horen altijd in overleg met de klant uit.
  Wat nu als ik maar 3000 kilometer per jaar rij?
  We zien steeds vaker dat na een periode van winterse omstandigheden het onderstel en de remmen zwaar te lijden hebben gehad. Dit staat los van het aantal gereden kilometers. Net doordat er minder gereden wordt, gaan remmen en andere onderdelen eerder vastzitten en hebben deze juist onderhoud nodig. Daarnaast is het belangrijk om jaarlijks olie te verversen. Olie is hygroscopisch wat betekent dat het vocht uit de lucht aantrekt. Hierdoor gaat de kwaliteit achteruit en kan er zich zelfs roest vormen in de motor indien het niet tijdig ververst wordt.

 

 

 

 

 

Samenwerking met 365 dagen mobiel


Wij werken samen met 365 Dagen Mobiel. Zij ondersteunen ons in het aanbieden van de onderhoudsabonnementen door middel van een online tool. Zo nemen ze een deel van onze administratie weg en zorgen zij bijvoorbeeld ook voor de automatische berichtgeving.

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden onderhoudsabonnement