Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Onze werkplaats

Uitstekende service sinds 1978. Bekijk nu ook onze recensies op SocialDeal!

Algemeen

Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats met deskundig personeel, tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen - daarom komen er ook steeds meer klanten naar ons toe. Onze specialisten vinden uw veiligheid een ernstige zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto's van een bepaald merk. Bij De Werkplaats Geleen (voorheen garage Ruud Tiems) worden namelijk alle merken en typen personen en bedrijfsauto's onderhouden.

Garantie

Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.

Werkzaamheden

Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid en vindingrijkheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij De Werkplaats Geleen zeer goed. In onze moderne en schone garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

APK: Algemene periodieke keuring

Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

APK herkeuring

De eerste APK herkeuring is bij ons altijd GRATIS. Hier zitten verder geen voorwaarden aan verbonden. U hoeft de auto niet bij ons te laten repareren, en de auto hoeft niet bij ons gekocht te zijn. U kunt binnen 2 weken na keuring terug komen voor een gratis herkeuring.

Grote beurt

Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de fabrieksnormen van de auto alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

Periodieke beurt

Bij een periodieke beurt doen wij in overleg met de klant enkel de benodigde onderdelen vervangen, zoals de oliefilter, de luchtfilter, de interieurfilter en de bougies. Dit vinden wij een eerlijkere manier van een beurt geven omdat niet altijd alles vervangen hoeft te worden. Zo besparen we kosten en onderhouden we toch de auto goed. Vele onderdelen worden dan ook enkel vervangen in overleg met de klant.

Kleine beurt

Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

Reparatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

Airco onderhoud

Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden. Wij zijn een gecertificeerd airco station en kunnen alle typen airco`s verversen, zowel met r134a gas als met r1234yf gas.

Diagnose stellen

Alvorens te beginnen aan de reparatie van een klacht voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meeste gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt.

Banden, olie en uitlaten

Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is. Daarom zijn wij de goedkoopste bij het vervangen van uw uitlaat.

 

Apparatuur

Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde computer-testkasten en configuratie apparatuur voor alle merken. Onze werkplaats beschikt over een groot aantal hefbruggen, waardoor wij zeer efficient kunnen werken.

Monteurs

Alle onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd door onze 2 vaste monteurs. Armand Kunkels is naast monteur tevens eigenaar van de werkplaats en daardoor het meest betrokken en verantwoordelijk voor de uitgevoerde reparatie en/of onderhoudsbeurt.

Openingstijden

Aangezien de RDW op zaterdag gesloten is kan geen enkele garage dan een APK uitvoeren. Op zaterdag is onze werkplaats wel geopend maar kunnen wij dus geen APK uitvoeren. Bekijk hier onze openingstijden.

Magazijn

Om u de laatste en beste prijs te bieden, houden wij geen voorraad aan in ons magazijn. Door goede afspraken met onze leveranciers hebben wij altijd binnen enkele uren de meeste onderdelen in huis. U betaalt dus niet de kosten voor opslag, maar profiteert wel van een snelle service. Wat wij wel altijd op voorraad hebben zijn:

  • Diverse accu's met verschillende capaciteit
  • Alle vloeistoffen en oliën
  • Diverse kleine onderdelen zoals ruitenwisserbladen en lampjes

Prijzen

Wij houden van eerlijkheid, zeker in de tarieven. Met onze eerlijke adviezen en lage standaard tarieven krijgt u altijd waar voor uw geld. Bekijk hier onze actuele prijzen.

Leenauto

Bij onderhoud stellen wij u op aanvraag een leenauto ter beschikking. Zodoende blijft u altijd mobiel. Bij schade is de leenauto altijd GRATIS.

Snelle service

Soms ontstaat er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een auto kan van de ene dag op de andere dag niet meer goed rijden. Géén nood: Onze snelle service staat borg voor razendsnelle zorg.