Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Schade herstel

Reparaties van alle voorkomende schades. Let op: U bent bij schade wettelijk nooit verplicht om naar de reparateur te gaan die op uw groene kaart vermeld staat. U kunt altijd bij elke schade hersteller terecht.

Algemeen

Wij repareren alle mogelijke schades aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats met deskundig personeel, tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen - daarom komen er ook steeds meer klanten naar ons toe. Onze specialisten vinden uw veiligheid een ernstige zaak en beoordelen uw wagen zeer zorgvuldig op de geleden schade. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto's van een bepaald merk. Bij De Werkplaats Geleen (voorheen garage Ruud Tiems) worden namelijk alle merken en typen auto's gerepareerd.

Schadereparatie

Bij de reparatie van een schade zijn er enkele eenvoudige stappen die doorlopen worden:

Stap 1: Inspectie

Wij halen uw auto op, of u komt langs met uw auto en wij taxeren de schade. Indien de taxatie hoog uitvalt zal er een expert van uw verzekeringsmaatschappij komen kijken. U kunt eventueel de auto bij ons in bewaring laten tot de expert is geweest.

Stap 2: Taxatie

Wij verzorgen de onderhandeling met deze expert om tot een juiste taxatie te komen. Als er geen expert aan te pas komt krijgt u van ons een schade overzicht, dat u vervolgens weer kunt gebruiken indien de verzekering vragen stelt.

Stap 3: Afspraak

Op basis van de taxatie maken wij met u een afspraak voor reparatie van het voertuig. U krijgt een gratis leenauto tot uw eigen auto weer volledig hersteld is.

Stap 4: Reparatie

In onze werkplaats verzorgen wij het volledige herstel van plaatwerk en technische onderdelen, en natuurlijk worden alle onderdelen ook weer in de perfecte kleur gespoten.

Stap 5: Ophalen

Afhankelijk van de omvang van reparatie en levertijden van diverse onderdelen repareren wij uw auto vaak binnnen 5 werkdagen, zodat u snel weer op weg kunt!